top of page

Min bakgrund

Om Hälsa och Balans

IMG_2318 (2)_edited_edited.jpg

Yin & Yang

Yin och Yang är en symbol för balans. Symbolerna innebär att hitta balans i livet för att må bra och känna harmoni. För att uppnå Yin och Yang genom att hitta balans mellan aktivitet och vila, sök hjälp i god tid för att få bort de onda punkterna, sk energiflödepunkterna. 

Om du besväras av smärta är min rekommendation att du söker hjälp snarast, eftersom dessa onda punkter sprids jättefort och desto längre man väntar desto svårare och längre tid tar det att behandla.

Förebygg smärta och muskelspänning innan den får fäste. Lyssna till din kropp.

​​

yinyang.png

I dagens samhälle lever många människor i tysthet av värk, smärta, orkeslöshet, sömnbrist, nervositet, depression och minskad fysisk förmåga utan att veta att det finns möjligheter att bli av med problemen.

 

Därför erbjuder jag olika typer av massage såsom finsk klassisk massage, hot stone massage, koppingmassage och zonterapi/akupressur.

 

Jag hjälper även till med meditation och stretching. De besvär som brukar uppstå hos människor är varierande. Det kan vara allt från trötthet och allmän irritation till brännande, stickande eller smärta av stelhet och rörelsesvårighet. Dessa problem kan växla från dag till dag. Därför är det viktigt att man förebygger dessa besvär i god tid, då sparar du både tid, pengar och lidande.

En av de lyckliga ting som varje människa värdesätter högt är att kroppen ska må bra. Ta väl hand om den för det är den värd.

Diplomerad massör. Diplomerad  Zonterapi. Hjärtligt Välkomna!

bottom of page